Contact
Contact

Bijdevaate Makelaardij

Grachtweg 23

4301 KJ Zierikzee

0111-453400

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur Zaterdag en avonden op afspraak

Grachtweg 23, Zierikzee

info@bijdevaatemakelaardij.nl

+31657692112

Whatsapp

+31657692112

Op zoek naar een makelaar?

Een makelaar ontzorgt u bij de verkoop, aankoop of taxatie van uw woning. Er zijn verschillende soorten makelaars:

 • Aankoopmakelaar: helpt u bij het aankopen van een woning
 • Verkoopmakelaar: helpt u bij het verkopen van uw woning
 • Taxateur: stelt de marktwaarde van uw woning vast. Let op: niet elke makelaar is ook een taxateur. Een erkend taxateur moet geregistreerd staan bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT).
 • Verhuurmakelaar: bemiddelt bij de verhuur van woningen, studio’s of kamers
 • Nieuwbouw makelaar: is gespecialiseerd in nieuwbouw
 • Bedrijfsmakelaar (BOG-makelaar): helpt bij het aan- of verkopen van een bedrijfspand

Sinds 2001 heeft het beroep makelaar geen beschermde titel meer. Iedereen kan makelaar worden dus om de kwaliteit te waarborgen zijn er registers opgezet. Hierover leest u meer in de volgende alinea.

Kwaliteitsregister

Om de kwaliteit te waarborgen zijn er een aantal registers actief waarbij certificering verplicht is, te weten Stichting VastgoedCert en Stichting Certificering voor VBO-Makelaars (SCVM). Een makelaar mag zich officieel Register Makelaar Taxateur noemen bij inschrijving in één van deze registers.

Naast de registers kan een makelaar ook ingeschreven staan bij één van de drie brancheverenigingen: Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM), VastgoedPro of Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed (VBO).

Een vereiste van een branchevereniging is dat een makelaar een bedrijfsverzekering moet hebben, dus wanneer een makelaar in de problemen komt zal u als klant niet te maken krijgen met een financiële tegenslag.

Makelaars van Bijdevaate Makelaardij

Door ons team van goed opgeleide en ervaren vakmensen kunnen wij u van A tot Z ontzorgen bij de verkoop, aankoop of taxatie van uw woning. Ons team bestaat uit gecertificeerde en permanent opgeleide makelaars en taxateurs, marketingspecialisten, vastgoedfotografen en assistent makelaars.

U kunt bij ons terecht voor een verkoopmakelaar, aankoopmakelaar en een taxateur voor uw (recreatie) woning.

In de afgelopen 50 jaar heeft Bijdevaate Makelaardij een zeer groot netwerk opgebouwd. Dus voor een stille verkoop bent u bij ons ook aan het juiste adres.

Naast bovengenoemde hebben wij een voorliefde voor monumentaal vastgoed. Een van onze makelaars komt graag met u in contact om u te adviseren bij het verkopen, aankopen of laten taxeren van uw monumentale vastgoed.

Waarom Bijdevaate Makelaardij?

 • Ruim 50 jaar ervaring
 • Groot netwerk
 • Marktkennis in Zierikzee en Schouwen-Duiveland
 • Ervaren vakmensen
 • Gecertificeerde taxateurs

Wilt u ervaringen uit de eerste hand lezen? Bezoek dan onze pagina met klantbeoordelingen.

Kom in contact met Bijdevaate Makelaardij!

Wilt u graag weten wat Bijdevaate Makelaardij voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0111-453400 of door te mailen naar info@bijdevaatemakelaardij.nl.