Contact
Contact

Bijdevaate Makelaardij

Grachtweg 23

4301 KJ Zierikzee

0111-453400

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur Zaterdag en avonden op afspraak

Grachtweg 23, Zierikzee

info@bijdevaatemakelaardij.nl

+31657692112

Whatsapp

+31657692112

Taxateur nodig?

Heeft u onlangs een woning gekocht of bent u van plan deze te gaan verbouwen? Dan is een taxatierapport nodig voor een hypotheekaanvraag. Onze gecertificeerde taxateurs verzorgen graag een snelle, vakkundige taxatie van uw woning. Wij hebben een breed Zeeuws netwerk en veel kennis van de lokale woningmarkt. Daardoor kunnen wij u goed helpen met het taxeren van uw woning.

Waarom een taxatierapport?

Een taxatie van uw woning is handig om verschillende redenen. Vaak is het verplicht bij de (ver)koop van een woning. De hoogte van een hypotheek is namelijk ook deels afhankelijk van de woningwaarde. U mag namelijk niet meer dan 100% van de marktwaarde van uw woning financieren met een hypotheek. In het geval van overlijden, het oversluiten van een hypotheek of het verdelen van bezittingen bij een echtscheiding kan een taxatie ook noodzakelijk zijn. Het is soms ook gewoon fijn om te weten wat de actuele waarde van uw woning is. Met een taxatie kunt u dus beoordelen of de vraagprijs van of het bod op een woning realistisch is.

Taxatie bij Bijdevaate Makelaars

Alle taxateurs van Bijdevaate Makelaardij zijn aangesloten bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). De kwaliteit en professionaliteit wordt bewaakt en gewaarborgd door de NRVT. Gecertificeerde taxateurs houden zich aan strikte beroeps- en gedragsregels en Europese taxatiestandaarden.

U kunt een professionele en objectieve taxatie verwachten bij Bijdevaate Makelaardij. Het rapport dat wij gebruiken is de meest actuele versie die door het NRVT, brancheverenigingen en partijen als de Autoriteit Financiële Markten (AFM) is goedgekeurd. Elke geldverstrekker accepteert daardoor het taxatierapport.

Waarom een taxateur uit Zierikzee van Bijdevaate Makelaardij?

  • 50+ jaar ervaring
  • Breed Zeeuws netwerk
  • Deskundige en objectieve taxatie
  • NRVT gecertificeerde taxateurs

Vrijblijvend adviesgesprek bij Neeskens Makelaars

Op zoek naar een taxateur of benieuwd naar onze scherpe tarieven voor een taxatie? Neem dan contact op met Bijdevaate Makelaardij. Dit kunt u doen door ons te mailen of te bellen op 0111-453400. Op de pagina met ons team kunt kennismaken met onze taxateurs. Wilt u weten wat anderen vinden van onze dienstverlening? Op de speciale pagina met reviews leest u de beoordelingen.