Contact
Contact

Bijdevaate Makelaardij

Grachtweg 23

4301 KJ Zierikzee

0111-453400

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur Zaterdag en avonden op afspraak

Grachtweg 23, Zierikzee

info@bijdevaatemakelaardij.nl

+31657692112

Whatsapp

+31657692112

Huis verkopen Zierikzee

Bent u van plan uw huis te verkopen in Zierikzee? De vakkundige makelaars van Bijdevaate Makelaardij begeleiden u graag. Onze uitstekend opgeleide makelaars hebben een groot regionaal netwerk en zijn in staat uw huis onder de beste condities te verkopen. Wilt u onze hulp? Wilt u uw huis verkopen in Zierikzee, dan komen wij graag persoonlijk bij u langs voor een uitvoerige kennismaking, zodat u in vertrouwen uw kostbare bezit uit handen kunt geven.

Woning verkopen Zierikzee

Als u kiest voor de begeleiding van Bijdevaate Makelaardij bij de verkoop van uw woning in Zierikzee dan ontzorgen wij u volledig. We starten met een uitgebreid onderzoek naar de staat van uw huis of appartement voor een gedegen waardebepaling. Daarna stellen we een persoonlijk advies op voor de verkoopstrategie en vraagprijs. Ook maken we een op maat gemaakt marketingplan, zodat uw uw woning op een representatieve manier onder de aandacht komt bij potentiële kopers.

Tijdens de bezichtigingen kunt u erop vertrouwen dat geïnteresseerden professioneel begeleid worden door ons en wij u na afloop een update geven. Voordat we met potentiële kopers beginnen aan de onderhandelingen over uw huis of appartement in Zierikzee bespreken wij met u de mogelijke tactieken. Wij zullen u uiteindelijk adviseren, maar u hakt zelf de knoop door. Na de verkoop stellen wij voor u de koopovereenkomst op en voor de overdracht bij de notaris inspecteren wij samen met u en de kopende partij de woning.

Appartement verkopen Zierikzee

Verkoopt u uw huis of appartement in Zierikzee met de hulp van Bijdevaate Makelaardij, dan kunt u rekenen op makelaars met meer dan 50 jaar ervaring en een uitgebreid netwerk in Zeeland. Onze gemiddelde verkooptijd is niet voor niets minder dan twee maanden. Wij hebben bovendien geen 9-tot-5-mentaliteit. Telefonisch zijn wij tot 17.00 uur bereikbaar en bezichtigingen kunnen we ook begeleiden in de avonduren of op zaterdag.

Waarom uw huis verkopen in Zierikzee met Bijdevaate Makelaardij?

  • Op maat gemaakte verkoopstrategie
  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • Groot netwerk in Zeeland
  • Gemiddelde verkooptijd van 1,8 maand

Vrijblijvende kennismaking met Bijdevaate Makelaardij

Wilt u met behulp van Bijdevaate Makelaardij uw huis verkopen in Zierikzee? Neem dan contact met ons op via de website. Ook kunt u bellen naar 0111-453400. Mocht u nog meer over ons willen weten, maak dan vast kennis met ons team of lees de beoordelingen van andere klanten.