Contact
Contact

Bijdevaate Makelaardij

Grachtweg 23

4301 KJ Zierikzee

0111-453400

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur Zaterdag en avonden op afspraak

Grachtweg 23, Zierikzee

info@bijdevaatemakelaardij.nl

+31657692112

Whatsapp

+31657692112

Op zoek naar een makelaar in Kerkwerve?

Kerkwerve is een vredig en gezellig dorp gelegen in Schouwen-Duiveland. Het bevindt zich zeer dicht bij Zierikzee, waar u al uw benodigdheden kunt vinden, zoals supermarkten, scholen, sportverenigingen en nog veel meer. Het dorp Kerkwerve staat bekend om de kerk uit 1900, die centraal gelegen is op een verhoogde terp. Dit ringdorp heeft een basisschool en een sportvereniging en het grenst aan het natuurgebied Plan Tureluur.

Als u overweegt om uw huis te verkopen of te laten taxeren in Kerkwerve, of als u juist op zoek bent naar een woning in Kerkwerve, staat ons team van Bijdevaate Makelaardij graag voor u klaar. Onze makelaars zijn goed op de hoogte van de huidige marktprijzen en kunnen u daarom eerlijk en uitgebreid advies geven.

Makelaardij in Kerkwerve

Onze makelaars in Kerkwerve helpen u graag bij de verkoop, aankoop of taxatie van uw woning. Dankzij ons uitgebreide team kunnen wij u verschillende diensten aanbieden:

  • Het taxeren van uw (toekomstige) woning in Kerkwerve door onze deskundige taxateurs.
  • Het verkopen van uw woning in Kerkwerve door onze verkoopmakelaars.
  • Het aankopen van uw woning in Kerkwerve door onze aankoopmakelaars.

Makelaars in Kerkwerve

Ons team van makelaars in Kerkwerve beschikt over uitgebreide lokale marktkennis. In het verleden en heden hebben wij veel ervaring opgedaan in het verkopen, aankopen en taxeren van woningen in Kerkwerve. Met meer dan 50 jaar ervaring laten wij u graag zien waarom wonen in Kerkwerve zo aantrekkelijk is.

Kerkwerve biedt een gevarieerd aanbod van woningen, van karakteristieke huizen tot nieuwbouw. Dit betekent ook dat elk huis uniek is en een andere aanpak vereist. Onze makelaars in Kerkwerve kunnen u volledig ontzorgen gedurende het hele proces en streven naar het best mogelijke resultaat.

Wilt u uw woning in Kerkwerve te koop aanbieden via Bijdevaate Makelaardij? Onze makelaars staan voor u klaar. Ook bij de taxatie of aankoop van uw droomwoning zijn wij er voor u.

Waarom kiezen voor Bijdevaate Makelaardij?

  • Meer dan 50 jaar ervaring op de woningmarkt
  • Volledige ontzorging
  • Persoonlijke benadering
  • Gecertificeerde taxateurs
  • Veelzijdig team met diverse specialisaties

Onze klanten delen graag hun ervaringen met ons kantoor. Bent u nieuwsgierig naar hun verhalen? Neem dan een kijkje op onze pagina met reviews.

In contact komen met een makelaar in Kerkwerve

Wilt u graag spreken met een van onze makelaars in Kerkwerve? U kunt contact met ons opnemen via info@bijdevaatemakelaardij.nl of telefonisch op 0111 – 54 34 00.