Contact
Contact

Bijdevaate Makelaardij

Grachtweg 23

4301 KJ Zierikzee

0111-453400

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur Zaterdag en avonden op afspraak

Grachtweg 23, Zierikzee

info@bijdevaatemakelaardij.nl

+31657692112

Whatsapp

+31657692112

Zékeur

Regel eenvoudig uw energielabel

Bent u van plan om uw woning te gaan verkopen of verhuren? Sinds 1 januari 2021 is het verplicht om een energielabel te hebben voor de verkoop of verhuur van een woning. Wij raden u aan om het energielabel tijdig aan te vragen. Dankzij onze nauwe samenwerking met Zékeur regelt u eenvoudig het energielabel voor uw woning. Maak een afspraak met een van de EP-adviseurs en ontvang binnen 5 tot 10 werkdagen uw energielabel in de mail.

Nog geen label?

Regel direct uw energielabel met Zékeur

Energielabel aanvragen

Wat is het energielabel?

Bij de verkoop, verhuur of oplevering van een woning is het energielabel verplicht. Sinds 1 januari 2022 is het verplicht om deze energielabelklasse te noemen in de commerciële advertentie. Het energielabel geeft aan hoe goed een woning is geïsoleerd. Het energielabel geeft ook aan hoe het dak, de vloeren en de ramen van een woning optimaal geïsoleerd kunnen worden, dit worden streefwaarden genoemd.

Hoe wordt het energielabel bepaalt?

Het energielabel wordt door een EP-adviseur vastgesteld volgens de NTA8800-methode. Deze methode bepaalt de energieprestatie van een woning. De woning wordt uitgebreid opgenomen door de EP-adviseur. Deze gegevens wordt door de adviseur verzameld en stelt aan de hand van deze nodige informatie het label op. Het energielabel wordt geregistreerd in het landelijke registratiedatabase.

Wat zijn de kosten voor een energielabel?

Via Zékeur is het energielabel gemakkelijk aan te vragen. U regelt al een energielabel vanaf € 275,-. In samenwerking met Zékeur regelen wij het energielabel voor uw woning! Het energielabel ontvangt u dan binnen 5 tot 10 werkdagen in de mail.

Heeft u nog vragen met betrekking tot het aanvragen van het energielabel? Vraag het aan één van onze makelaars, we kijken graag met u mee!