Contact
Contact

Bijdevaate Makelaardij

Grachtweg 23

4301 KJ Zierikzee

0111-453400

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur Zaterdag en avonden op afspraak

Grachtweg 23, Zierikzee

info@bijdevaatemakelaardij.nl

+31657692112

Whatsapp

+31657692112

Makelaar in Ouwerkerk

Ouwerkerk is een pittoresk dorp met een prachtige locatie nabij de Oosterschelde en grenzend aan het krekengebied. Hier kunt u altijd genieten van serene wandelingen langs het water en de weelderige omgeving. Ontdek diverse vogelsoorten en neem in de zomer een verfrissende duik in de Oosterschelde. Met verschillende vakantieparken in de buurt, ervaart u hier een permanent vakantiegevoel.

Als u uw woning in Ouwerkerk wilt verkopen, kopen of laten taxeren, staan onze makelaars klaar om u te helpen. We hebben ook de nodige expertise in recreatiewoningen in Ouwerkerk.

Makelaardij in Ouwerkerk

Onze makelaars in Ouwerkerk bieden professionele begeleiding bij de aankoop, verkoop of taxatie van uw woning. Ook voor recreatiewoningen kunt u bij ons terecht. We bieden verschillende diensten in Ouwerkerk:

  • Verkoop van uw woning in Ouwerkerk door onze verkoopmakelaar
  • Aankoop van uw woning in Ouwerkerk door onze aankoopmakelaar
  • Taxatie van uw woning in Ouwerkerk door onze gecertificeerde taxateur
  • Alle bovengenoemde diensten zijn ook van toepassing op recreatiewoningen

Wist u dat de makelaars van Bijdevaate Makelaardij zijn geregistreerd bij Stichting Certificering voor VBO-Makelaars (SCVM)* en bij de Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed (VBO)**?

* Als een makelaar is ingeschreven bij een van deze registers, mag deze zich officieel Register Makelaar Taxateur noemen, omdat certificering bij deze registers verplicht is.

**Door inschrijving bij de VBO bent u als klant beschermd door onze bedrijfsverzekering.

Bijdevaate Makelaardij – uw makelaar in Ouwerkerk

Met onze uitgebreide ervaring op de woningmarkt in Ouwerkerk hebben wij een brede en lokale marktkennis opgebouwd. We zijn gegroeid tot een ervaren makelaarskantoor in de Zeeuwse regio.

In Ouwerkerk is elke woning uniek, en met de prachtige locatie is een persoonlijke aanpak van essentieel belang. Ons team van ervaren professionals staat dagelijks voor u klaar om dit te realiseren. Van onze toegewijde binnendienst tot vakkundige makelaars, gecertificeerde taxateurs, marketingspecialisten en fotografen. Samen streven we naar het beste resultaat!

Bent u van plan uw woning of recreatiewoning in Ouwerkerk te verkopen, een taxatie te laten uitvoeren of heeft u hulp nodig bij de aankoop van uw (recreatie)woning? Onze makelaars in Ouwerkerk adviseren u graag.

Waarom Bijdevaate Makelaardij?

  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • Volledige ontzorging van begin tot eind
  • Persoonlijke benadering
  • Gecertificeerde taxateurs
  • Een veelzijdig team met diverse specialisaties

Wilt u weten hoe onze klanten onze dienstverlening ervaren? Bekijk dan de reviews van onze klanten.

Neem contact op met een makelaar in Ouwerkerk

Wilt u geholpen worden door onze makelaar in Ouwerkerk? U kunt contact met ons opnemen via info@bijdevaatemakelaardij.nl of bel naar 0111 – 45 34 00.