Contact
Contact

Bijdevaate Makelaardij

Grachtweg 23

4301 KJ Zierikzee

0111-453400

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur Zaterdag en avonden op afspraak

Grachtweg 23, Zierikzee

info@bijdevaatemakelaardij.nl

+31657692112

Whatsapp

+31657692112

Huis verkopen

Bent u van plan uw huis te verkopen? De deskundige makelaars van Bijdevaate Makelaardij begeleiden u graag. Onze uitstekend opgeleide specialisten beschikken over een groot regionaal netwerk en verkopen uw huis met het beste resultaat. Of u nu uw huis wilt verkopen in Zierikzee, Burgh-Haamstede of ergens anders op Schouwen-Duiveland. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een persoonlijk kennismakingsgesprek, zodat u uw kostbare bezit vertrouwelijk aan ons uit handen kunt geven.

Woning verkopen

Bijdevaate Makelaardij ontzorgt u volledig als het gaat om begeleiding bij de verkoop van uw woning. We beginnen met een uitgebreid onderzoek naar de staat van uw woning voor een correcte waardebepaling en verkoopprijs. Vervolgens stellen we een persoonlijk advies op voor de vraagprijs en verkoopstrategie. Om uw woning op een representatieve manier te koop te zetten, maken we tevens een marketingplan speciaal op maat gemaakt.

Tijdens de volgende fase kunt u erop vertrouwen dat wij de bezichtigingen professioneel begeleiden en up-to-date houden na afloop. Voordat we gaan onderhandelen over uw huis of appartement met potentiƫle kopers, bespreken wij met u de mogelijke tactieken. Wij zullen u adviseren, maar u bent zelf uiteindelijk degene die beslist. Na de verkoop stellen wij voor u de koopovereenkomst op en voor de overdracht bij de notaris inspecteren wij samen met u en de kopende partij de woning.

Appartement verkopen

Wilt u uw appartement of huis in Zeeland verkopen via Bijdevaate Makelaardij? Dan kunt u rekenen op makelaars met meer dan 50 jaar ervaring en een uitgebreid netwerk in Zeeland. Onze gemiddelde verkooptijd bedraagt minder dan twee maanden en wij hebben geen 9-tot-5-mentaliteit. Telefonisch zijn wij tot 17.00 uur bereikbaar en bezichtigingen kunnen we ook begeleiden in de avonduren of op zaterdag.

Waarom uw huis verkopen met Bijdevaate Makelaardij?

  • Persoonlijke verkoopstrategie
  • 50+ jaar ervaring
  • Groot netwerk binnen Zeeland
  • Gemiddelde verkooptijd is 1,8 maand

Vrijblijvende kennismaking met Bijdevaate Makelaardij

Wilt u uw huis verkopen met behulp van Bijdevaate Makelaardij? Neem dan contact met ons op via de website. Ook kunt u bellen naar 0111-453400. Mocht u nog meer over ons willen weten, maak dan vast kennis met ons team of lees de beoordelingen van andere klanten.