Contact
Contact

Bijdevaate Makelaardij

Grachtweg 23

4301 KJ Zierikzee

0111-453400

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur Zaterdag en avonden op afspraak

Grachtweg 23, Zierikzee

info@bijdevaatemakelaardij.nl

+31657692112

Whatsapp

+31657692112

Makelaar in Brouwershaven – Bijdevaate Makelaardij

Brouwershaven, gelegen op het eiland Schouwen-Duiveland, is een stad die vaak over het hoofd wordt gezien in vergelijking met Zierikzee, de andere stad op het eiland. Toch heeft Brouwershaven ook stadsrechten en de ligging aan het prachtige Grevelingenmeer maakt het een populaire woonbestemming voor watersportliefhebbers. In Brouwershaven vindt u alle dagelijkse voorzieningen en er zijn ook diverse horecagelegenheden te vinden. Kortom, het is een heerlijke plek om te wonen!

Overweegt u om uw woning in Brouwershaven te verkopen of bent u juist op zoek naar een woning in deze mooie stad? Bijdevaate Makelaardij staat voor u klaar om u te helpen en ontzorgen. Ook voor een taxatierapport kunt u bij ons terecht.

Makelaardij in Brouwershaven – Bijdevaate Makelaardij

In Brouwershaven voorzien onze makelaars u graag van advies over de aankoop, verkoop of taxatie van uw woning. Heeft u interesse in een recreatiewoning of wilt u er juist een verkopen? Ook op dit gebied zijn wij uw specialist! Bijdevaate Makelaardij biedt de volgende diensten aan in Brouwershaven:

  • Taxatievan uw woning in Brouwershaven
  • Aankoop van uw woning in Brouwershaven
  • Verkoop van uw woning in Brouwershaven

Wist u dat de makelaars van Bijdevaate Makelaardij zijn ingeschreven bij de Stichting Certificering voor VBO-Makelaars (SCVM)* en dat onze makelaars geregistreerd zijn bij de Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed (VBO)**?

* Registratie bij een van deze instanties maakt het mogelijk voor een makelaar om zich officieel Register Makelaar Taxateur te noemen, aangezien certificering bij deze registers verplicht is.

** Door onze inschrijving bij de VBO bent u als klant beschermd door onze bedrijfsverzekering.

Bijdevaate Makelaardij is uw makelaar in Brouwershaven

Dankzij onze uitgebreide en jarenlange ervaring (al 50  jaar) op de woningmarkt in Brouwershaven hebben wij een brede en lokale marktkennis opgebouwd. We zijn uitgegroeid tot een ervaren makelaarskantoor met een sterke aanwezigheid op de Zeeuwse markt, met name op Schouwen-Duiveland.

Elke woning in Brouwershaven is uniek en de prachtige locatie vraagt om een persoonlijke benadering. Of uw woning nu aan de charmante haven ligt of in een van de sfeervolle straatjes, ons team van ervaren professionals staat dagelijks klaar om aan deze benadering te voldoen. Van onze enthousiaste binnendienst tot onze vakkundige makelaars, gecertificeerde taxateurs en experts op het gebied van marketing en fotografie, streven wij naar het beste resultaat!

Bent u van plan uw woning of recreatiewoning te verkopen in Brouwershaven? Heeft u behoefte aan een taxatie of hulp nodig bij de aankoop van uw (recreatie)woning? Onze makelaars in Brouwershaven geven u graag advies.

Waarom Bijdevaate Makelaardij?

  • Moderne Zeeuwse makelaar
  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • Volledige ontzorging
  • Persoonlijke aanpak
  • Gecertificeerde taxateurs
  • Een veelzijdig team met diverse specialisaties

Wilt u weten hoe onze klanten onze dienstverlening ervaren? Neem dan een kijkje op onze pagina met klantbeoordelingen.

Neem contact op met een makelaar in Brouwershaven

Wilt u graag geholpen worden door een makelaar van Bijdevaate Makelaardij in Brouwershaven? U kunt contact met ons opnemen via info@bijdevaatemakelaardij.nl of bellen naar 0111 – 54 34 00.