Contact
Contact

Bijdevaate Makelaardij

Grachtweg 23

4301 KJ Zierikzee

0111-453400

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur Zaterdag en avonden op afspraak

Grachtweg 23, Zierikzee

info@bijdevaatemakelaardij.nl

+31657692112

Whatsapp

+31657692112

Makelaar Zierikzee

Zierikzee is een échte havenstad en heeft een rijke historie waarvan nog veel te zien is. Zo zijn er meer dan 500 monumenten in en rond de stad te bewonderen! Daarnaast heeft Zierikzee een sfeervolle haven en kunt u er genieten van een prachtige stadswandeling.
Bent u op zoek naar een makelaar in Zierikzee? Dan helpen onze makelaars u graag verder bij de verkoop, aankoop of taxatie van uw woning. Er zijn diverse soorten makelaars, waaronder:
  • Onze aankoopmakelaar in Zierikzee helpt u bij het aankopen van een woning
  • Onze Verkoopmakelaar in Zierikzee helpt u bij het verkopen van uw woning
  • Onze taxateur in Zierikzee stelt de marktwaarde van uw woning vast

Onze taxateurs in Zierikzee staan geregistreerd bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT).

Makelaar kwaliteitsregister

Sinds 2001 kan eenieder makelaar worden. Dit omdat het beroep makelaar geen beschermde titel meer heeft. Om de kwaliteit te waarborgen, zijn er een aantal registers actief: Stichting VastgoedCert en Stichting Certificering voor VBO-Makelaars (SCVM). Een makelaar mag zich officieel Register Makelaar Taxateur noemen bij inschrijving in één van deze registers. Onze makelaars in Zierikzee zijn ingeschreven bij SCVM.

Makelaars van Bijdevaate Makelaardij

Met een team van goed opgeleide en ervaren vakmensen staan wij dagelijks voor u klaar en kunnen wij u van A tot Z ontzorgen bij de verkoop, aankoop of taxatie van uw (recreatie) woning. Ons team bestaat uit gecertificeerde en permanent opgeleide makelaars en taxateurs, vastgoedfotografen, marketingspecialisten en assistent makelaars. Kwaliteit en betrokkenheid staan hoog in het vaandel bij Bijdevaate Makelaardij, wat uw vraag ook is. Doordat wij een veelzijdig team hebben met verschillende specialisaties, is geen woonvraag voor ons te moeilijk. Wilt u een woning aankopen of verkopen? Schakel dan één van onze makelaars in Zierikzee in!

Ook bent u voor stille verkoop bij ons aan het juiste adres. Onze makelaars in Zierikzee hebben in de afgelopen 50 jaar een groot netwerk opgebouwd, wat belangrijk is bij een stille verkoop. Regelmatig hebben wij klanten die hun huis op discrete manier onder de aandacht willen brengen van een selectie serieuze potentiële belangstellenden.

Naast bovengenoemde hebben wij een voorliefde voor monumentaal vastgoed. Een van onze makelaars in Zierikzee komt graag met u in contact om u te adviseren bij het verkopen, aankopen of laten taxeren van uw monumentale vastgoed.

Waarom Bijdevaate Makelaardij?

  • Ontzorging van A tot Z
  • Makelaar met marktkennis van Zierikzee
  • Groot netwerk
  • Ruim 50 jaar ervaring
  • Ervaren, creatief en gedreven team

Voor ervaringen uit de eerste hand kunt u onze pagina met klantbeoordelingen bezoeken.

Kom in contact met een makelaar in Zierikzee

Wilt u graag onze hulp bij de aan- of verkoop van een huis in Zierikzee? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0111-453400 of te mailen naar info@bijdevaatemakelaardij.nl.