Contact
Contact

Bijdevaate Makelaardij

Grachtweg 23

4301 KJ Zierikzee

0111-453400

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur Zaterdag en avonden op afspraak

Grachtweg 23, Zierikzee

info@bijdevaatemakelaardij.nl

+31657692112

Whatsapp

+31657692112

Taxateur Zierikzee

Bent u op zoek naar een taxateur in Zierikzee voor een waardebepaling van uw (toekomstige) woning? Bijdevaate Makelaardij helpt u graag met een gedegen en objectieve taxatie. Al onze taxateurs zijn NRVT gecertificeerd, zodat u kunt rekenen op kwalitatief hoogwaardig taxatierapport. Wilt u uw huis in Zierikzee laten taxeren of meer weten van ons? Neemt u dan contact met ons op.

Taxatie Zierikzee

Een taxatie in Zierikzee kan om verschillende redenen nodig zijn. Heeft u onlangs een woning gekocht of bent u van plan deze te gaan verbouwen? Dan is een taxatierapport nodig voor een hypotheekaanvraag. In het geval van overlijden, het oversluiten van een hypotheek of het verdelen van bezittingen bij een echtscheiding kan een taxatie ook noodzakelijk zijn. Het is soms ook gewoon prettig om de actuele waarde van uw bezit te weten.

Sinds 1970 is Bijdevaate Makelaardij actief in Zeeland. Wij hebben een breed Zeeuws netwerk en veel kennis van de lokale woningmarkt. Daardoor kunnen wij u goed helpen met een gedegen woningtaxatie in Zierikzee.

Woning taxeren Zierikzee

Bij Bijdevaate Makelaardij wordt de taxatie in Zierikzee altijd verzorgd door een taxateur, die is aangesloten bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). De kwaliteit en professionaliteit wordt bewaakt en gewaarborgd door de NRVT. Gecertificeerde taxateurs houden zich aan strikte beroeps- en gedragsregels en Europese taxatiestandaarden.

Bij Bijdevaate Makelaardij mag u een professionele en objectieve taxatie verwachten. Het rapport dat wij gebruiken is de meest actuele versie die door het NRVT, brancheverenigingen en partijen als de Autoriteit Financiƫle Markten (AFM) is goedgekeurd. Elke geldverstrekker accepteert daardoor het taxatierapport.

Waarom een taxateur uit Zierikzee van Bijdevaate Makelaardij?

  • Deskundige en objectieve taxatie
  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • Breed Zeeuws netwerk
  • NRVT gecertificeerde taxateurs

Meer informatie over taxateur Zierikzee

Heeft u behoefte aan een deskundige taxateur in Zierikzee? Neem dan contact op met Bijdevaate Makelaardij. Dit kunt u doen door ons te mailen of te bellen op 0111-453400. Op de pagina met ons team kunt eventueel vast kennismaken met onze taxateurs. Wilt u weten wat anderen vinden van onze dienstverlening? Op de speciale pagina met reviews leest u de beoordelingen.