Contact
Contact

Bijdevaate Makelaardij

Grachtweg 23

4301 KJ Zierikzee

0111-453400

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur Zaterdag en avonden op afspraak

Grachtweg 23, Zierikzee

info@bijdevaatemakelaardij.nl

+31657692112

Whatsapp

+31657692112

Expertise

Uw (t)huis verkopen?

Bent u op zoek naar een makelaar met kennis van zaken en een breed netwerk in Schouwen Duiveland? Dan bent u bij Bijdevaate Makelaardij Zierikzee aan het juiste adres. Met ruim 50 jaar ervaring en goed opgeleide mensen hebben wij alles in huis om met een maatwerk strategie uw woning te verkopen met het beste resultaat. Benieuwd geworden wat voor u het ‘beste resultaat’ is? Wij komen graag bij u langs voor een helder advies.

Tonny en Adjan

In het verkopen van huizen zijn wij thuis.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Wij gaan altijd voor de 'beste' deal

Verhuisplannen? Onze makelaars denken graag met u mee bij de verkoop van uw woning. Ons deskundige team adviseert u graag over de vraagprijs en zorgt er voor dat uw woning optimaal wordt gepresenteerd.

Meer over Bijdevaate
  • Ervaren, creatief en gedreven team

  • Groot Zoek & Match netwerk

  • 1,8 maanden als gemiddelde verkooptijd

  • Bezichtigingen kunnen ook 's avonds of op zaterdag

Verkoopsuccesplan

Een optimale verkoop met onze succesvolle aanpak

Kennismaking

Zodra u besluit om uw woning te gaan verkopen wilt u de verkoop van uw kostbare bezit in vertrouwen uit handen kunnen geven. Daarom maken wij graag eerst uitgebreid kennis met u. Wij geloven in de kracht van een goede relatie en wederzijds vertrouwen. Alleen zo kunnen wij u optimaal van dienst zijn.

Waardebepaling

Voor het bepalen van de waarde doen wij uitgebreid onderzoek naar de staat en toestand van uw woning. Denk aan de bouwtechnische staat, de ligging, indeling en doelmatigheid, de mate van afwerking en comfort, bijzonderheden t.a.v. overlast of ontwikkelingen in de omgeving, juridische aspecten of andere bijzonderheden. Alles kan van invloed zijn op de waarde en de verkoopstrategie van uw woning. Een goede voorbereiding is daarom het halve werk!

Vraagprijs en verkoopstrategie

Als verkoper wilt u uw bezit voor de beste condities verkopen. Voor de een is dat de hoogste prijs, voor de ander de beste voor­waarden. Of gaat u voor de beste prijs met de beste voorwaarden? Voor elke woning maken wij een maatwerk prijsadvies en een doordachte verkoopstrategie. Zo kunnen wij doelgericht voor u het beste resultaat behalen.

Promotie en marketingplan

Voor elke woning stellen wij een maatwerk marketingplan op. Uiteraard wordt voor uw woning een kwalitatieve en representatieve prestentatie gemaakt. Dit doen wij met behulp van professionals. De gekozen promotiemiddelen worden vervolgens op uitgekiende wijze ingezet in diverse online en offline verkoopkanalen.

Bezichtigen

Onze makelaars weten als geen ander hoe ze bezichtigingen moeten begeleiden. Met hun enthousiasme weten ze uw woning optimaal te presenteren. Ook letten ze op eventuele signalen die potentiële kopers afgeven. Dit kan waardevol zijn voor andere bezichtigingen of onderhandelingen over de vraagprijs. Uiteraard geven wij u direct na de bezichtiging een update en houden we u continu op de hoogte van de ontwikkelingen.

Professioneel onderhandelen

Onderhandelen over de vraagprijs van een woning is een vak apart. Gelukkig hoeft u zich daar zelf niet druk om te maken. Onderhan­delen is onze specialiteit. Onze makelaar spreekt verschillende onderhandelingstactieken met u door zoals verkoop bij inschrijving. Daarnaast organiseren we kijkdagen en begeleiden we het biedings­proces. Zo zorgen we uiteindelijk voor de optimale verkoopprijs van uw woning. Wij adviseren, u beslist!

Koopovereenkomst opstellen

De verkoop is een feit! We stellen voor u de koopovereenkomst met alle bijbehorende documenten op. Deze koopovereenkomst nemen we met u en de kopende partij door om eventuele onduidelijkheden te voorkomen. Daarnaast is het ook mogelijk om de koopakte digitaal te ondertekenen.Voordat de overdracht van uw woning bij de notaris plaatsvindt, inspecteren we nogmaals de woning. Samen met u en de kopende partij. We noteren de meterstanden en controleren of de woning is achtergelaten, zoals is afgesproken in de koopovereenkomst. Samen met de makelaar tekent u het opleverrapport.

Vooroplevering en notaris

Voordat de overdracht van uw woning bij de notaris plaatsvindt, inspecteren we nogmaals de woning. Samen met u en de kopende partij. We noteren de meterstanden en controleren of de woning is achtergelaten, zoals is afgesproken in de koopovereenkomst. Samen met de makelaar tekent u het opleverrapport.

396

Verkochte woningen

In 2020 hebben onze makelaars 396 woningen succesvol verkocht

4

Kantoren

Samen met Neeskens Makelaars vormen wij 4 kantoren!

1.8

Maanden

Onze gemiddelde verkooptijd is 1,8 maanden

Over ons

Bijdevaate Makelaardij

Deskundig, betrokken, doelgericht sinds 1970.

Vanuit ons centraal gelegen kantoor in Zierikzee staan onze makelaars voor u klaar. Ze kennen het eiland als hun broekzak en weten als geen ander hoe de woningmarkt in elkaar steekt. Bijdevaate Makelaardij maakt onderdeel uit van Neeskens Makelaars en samen vormt dit een stevige basis op de hele Zeeuwse woningmarkt.

 

 

Team

Met een team van goed opgeleide en ervaren vakmensen staan wij dagelijks voor u klaar en kunnen wij u van A tot Z ontzorgen bij de verkoop, aankoop of taxatie van uw (recreatie) woning. Ons team bestaat uit gecertificeerde en permanent opgeleide makelaars en taxateurs, vastgoedfotografen, marketingspecialisten en assistent makelaars. Kwaliteit en betrokkenheid staan hoog in het vaandel bij Bijdevaate Makelaardij, wat uw vraag ook is. Doordat wij een veelzijdig team hebben met verschillende specialisaties, is geen woonvraag voor ons te moeilijk.