Contact
Contact

Bijdevaate Makelaardij

Grachtweg 23

4301 KJ Zierikzee

0111-453400

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur Zaterdag en avonden op afspraak

Grachtweg 23, Zierikzee

info@bijdevaatemakelaardij.nl

+31657692112

Whatsapp

+31657692112

Taxatie van uw huis: wat is het?

Heeft u een woning gekocht of gaat u uw woning verbouwen? Dan heeft u een taxatierapport nodig voor de hypotheekaanvraag hiervan. De taxateur geeft een nauwkeurige schatting van de woningwaarde aan de hand van de lokale woningmarkt en de woning. Ook als u een hypotheek wilt oversluiten of verhogen, óf voor het verdelen van bezittingen bij een boedelscheiding is een taxatie nodig.

Huis laten taxeren door Bijdevaate Makelaardij

Wilt u graag uw huis laten taxeren? Dan bent u bij Bijdevaate Makelaardij aan het juiste adres. Vanuit ons centraal gelegen kantoor in Zierikzee staan onze taxateurs voor u klaar. Ze kennen het eiland als hun broekzak en weten als geen ander hoe de woningmarkt in elkaar steekt. Bijdevaate Makelaardij maakt onderdeel uit van Neeskens Makelaars en samen vormt dit een stevige basis op de hele Zeeuwse woningmarkt. We stellen snel en vakkundig een taxatierapport op, zodat u zonder zorgen een woning kunt kopen of verkopen.

Taxatie van uw huis: onze aanpak

Indien u uw huis wilt laten taxeren, komt één van onze gecertificeerde taxateurs bij u langs voor een woningopname. Nadat dit gebeurd is, stellen wij een vakkundig taxatierapport op, dat voldoet aan alle wettelijke regels.

Al onze taxateurs zijn NRVT gecertificeerde taxateurs (Nederlands Register van Taxateurs). Onze taxatierapporten voldoen tevens aan de eisen van het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI); een onafhankelijk validatie-instituut binnen deze branche. Het rapport dat wordt gebruikt is het nieuwste model wat is vastgesteld door het NRVT samen met alle brancheorganisaties en wordt door elke geldverstrekker geaccepteerd. Bijdevaate Makelaardij bent u dus verzekerd van een betrouwbare en gevalideerde huis taxatie.

Indien u geen officiële huis taxatie nodig heeft, maar gewoon benieuwd bent naar de waarde van uw woning, bieden wij u een gratis tool aan om de waarde van uw huis te berekenen. Rechts onderin uw scherm ziet u een pop-up met de link naar het waarderapport. Hier vragen wij u om een aantal gegevens en op basis daarvan ontvangt u een indicatie van de woningwaarde via de mail. Mocht u hierna nog vragen hebben, kunt u uiteraard altijd een afspraak met ons maken of contact opnemen!

Maak kennis met Bijdevaate Makelaardij

Wilt u een taxatie van uw huis aanvragen? Of wilt u graag weten wat een taxatie kost? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken per e-mail of telefonisch op 0111 45 34 00. Wilt u weten hoe andere klanten onze dienstverlening hebben ervaren? Lees dan onze beoordelingen.