Contact
Contact

Bijdevaate Makelaardij

Grachtweg 23

4301 KJ Zierikzee

0111-453400

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur Zaterdag en avonden op afspraak

Grachtweg 23, Zierikzee

info@bijdevaatemakelaardij.nl

+31657692112

Whatsapp

+31657692112

Makelaar nodig in Nieuwerkerk?

Nieuwerkerk is een dorp met een jeugdige dorpskern. Het dorp heeft bijvoorbeeld twee basisscholen, diverse sportverenigingen en meerdere moderne voorzieningen voor uw dagelijkse behoeften.

Als u uw huis in Nieuwerkerk wilt verkopen, bent u bij Bijdevaate Makelaardij aan het juiste adres. Onze makelaars zorgen graag voor u, niet alleen bij de verkoop van uw huis, maar ook bij de aankoop of taxatie.

Makelaardij in Nieuwerkerk

Bijdevaate Makelaardij helpt u graag bij de aankoop, verkoop of taxatie van uw huis in Nieuwerkerk. Dankzij onze verscheidenheid kunnen wij u verschillende diensten aanbieden.

  • Het verkopen van uw huis in Nieuwerkerk met behulp van onze verkoopmakelaars;
  • Het aankopen van uw huis in Nieuwerkerk met behulp van onze aankoopmakelaars;
  • Het laten taxeren van een huis in Nieuwerkerk door onze gecertificeerde taxateurs;
  • Het verkopen van een nieuwbouwproject in Nieuwerkerk.

Alle makelaars van Bijdevaate Makelaardij zijn geregistreerd bij Stichting Certificering voor VBO-Makelaars (SCVM)* en bovendien zijn onze makelaars geregistreerd bij de Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed (VBO)**.

* Als een makelaar in een van deze registers is ingeschreven, mag hij zich officieel Register Makelaar Taxateur noemen, aangezien certificering bij deze registers verplicht is.

** Door inschrijving bij de VBO bent u als klant beschermd door onze bedrijfsverzekering.

Bijdevaate Makelaardij, makelaars in Nieuwerkerk

Ons kantoor bevindt zich op circa 8 minuten autorijden van Nieuwerkerk. We hebben meer dan 50 jaar ervaring opgedaan op Schouwen-Duiveland en dus zijn we ook zeker een goede bekende in Nieuwerkerk. Omdat ons kantoor op een gunstige locatie is gevestigd.

Wij vinden een persoonlijke aanpak belangrijk. We leren u graag kennen tijdens een verkoopgesprek en ook uw woning leren we van binnen en buiten kennen. Ons volledige team, bestaande uit verschillende specialisaties, zet zich graag voor u in voor een succesvolle verkoop, aankoop of taxatie van uw woning.

Bent u van plan om te verhuizen binnen Nieuwerkerk? Of wilt u juist naar Nieuwerkerk verhuizen of uw woning laten taxeren? We staan graag voor u klaar bij de verkoop, aankoop of taxatie in Nieuwerkerk.

Waarom Bijdevaate Makelaardij?

  • Makelaar met meer dan 50 jaar ervaring
  • Op maat gemaakt plan
  • Persoonlijke benadering
  • Gecertificeerde taxateurs
  • Veelzijdig team met diverse specialisaties
  • Professionele woningpresentaties

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten met onze dienstverlening? Bekijk dan onze pagina met klantbeoordelingen.

Contact opnemen met een makelaar in Nieuwerkerk

Wilt u contact opnemen met een van onze makelaars in Nieuwerkerk? U kunt ons bereiken via info@bijdevaatemakelaardij.nl of u kunt ons bellen op 0111 – 543400.