Contact
Contact

Bijdevaate Makelaardij

Grachtweg 23

4301 KJ Zierikzee

0111-453400

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur Zaterdag en avonden op afspraak

Grachtweg 23, Zierikzee

info@bijdevaatemakelaardij.nl

+31657692112

Whatsapp

+31657692112

Makelaar in Serooskerke

Serooskerke is een klein plaatsje gelegen op het eiland Schouwen-Duiveland. Als u de navigatie instelt op Serooskerke (Schouwen-Duiveland), wees dan voorzichtig dat u niet per ongeluk naar het gelijknamige dorp Serooskerke op Walcheren wordt geleid. Het dorp heeft de vorm van een ringdorp met enkele zijstraten in de buurt. Het dorp bevindt zich nabij het natuurgebied genaamd de Schelphoek, waardoor u altijd dichtbij bent voor aangename wandel- en fietsroutes of een verfrissende duik.

Bent u benieuwd naar de waarde van uw woning in Serooskerke? Onze makelaar in Serooskerke komt graag persoonlijk bij u langs om een gepersonaliseerd advies te geven. Bijdevaate Makelaardij is ook uw juiste keuze voor de aankoop van een woning of een gevalideerd/ongevalideerd taxatierapport.

Makelaardij in Serooskerke

Op zoek naar gepersonaliseerd advies in Serooskerke? Onze makelaars in Serooskerke staan graag voor u klaar. Of het nu gaat om uw woning, een garage of een loods, wij bieden u graag onze diensten aan. We zijn er niet alleen voor de verkoop, maar ook voor de volgende diensten helpen we u graag:

 • Verkoop van uw woning in Serooskerke;
 • Aankoop van uw woning in Serooskerke;
 • Taxatie van uw woning in Serooskerke;
 • Verkoop van bedrijfsonroerend goed in Serooskerke.

Bijdevaate Makelaardij is uw makelaar in Serooskerke

Bijdevaate Makelaardij is al meer dan 50 jaar actief op de woningmarkt van Schouwen-Duiveland. In 2020 zijn we toegetreden tot het team van Neeskens Makelaars, waardoor ons makelaarskantoor een van de vooraanstaande spelers op de Zeeuwse woningmarkt is geworden. Met vijf vestigingen verspreid over heel Zeeland, hebben we een uitgebreid bereik en zijn we bekend in de hele provincie.

Ons enthousiaste en creatieve team bestaat uit vierentwintig vakbekwame professionals. Elke dag zetten we ons vol passie in voor onze klanten, waarbij iedereen zijn of haar eigen expertise benut. Of het nu gaat om onze deskundige makelaars en taxateurs, marketingexperts of fotografen, we streven voortdurend naar de best mogelijke resultaten, ongeacht uw woonbehoeften.

Waarom Bijdevaate Makelaardij?

 • Unieke presentatie van uw woning
 • Professionals
 • Gedreven team van creatieve professionals
 • Snelle doorlooptijd
 • Gepersonaliseerd advies
 • Uitgebreid netwerk
 • Brede expertise op de woningmarkt

Neem contact op met een makelaar in Serooskerke

Wilt u graag geholpen worden door onze makelaar in Serooskerke? U kunt contact met ons opnemen via 0111 – 64 41 45 of stuur een e-mail naar info@bijdevaatemakelaardij.nl. Als u een woning in Serooskerke wilt verkopen, verhuren of kopen, dan staat een van onze makelaars in Serooskerke graag voor u klaar!