Contact
Contact

Bijdevaate Makelaardij

Grachtweg 23

4301 KJ Zierikzee

0111-453400

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur Zaterdag en avonden op afspraak

Grachtweg 23, Zierikzee

info@bijdevaatemakelaardij.nl

+31657692112

Whatsapp

+31657692112

Makelaar gezocht in Oosterland?

Oosterland is een dorp met diverse faciliteiten, vooral gericht op jongeren. Het is een plaats met een jeugdige dorpskern, waardoor het een aantrekkelijke woonplek is voor mensen van alle leeftijden.

Denkt u eraan uw woning in Oosterland te verkopen? Of bent u juist op zoek naar een woning in Oosterland? Bijdevaate Makelaardij staat voor u klaar om u te begeleiden bij de verkoop, aankoop of taxatie van uw woning.

Makelaardij in Oosterland

Onze makelaar in Oosterland neemt u al het werk uit handen bij de verkoop, taxatie of aankoop van uw woning. Wij bieden u diverse diensten aan:

  • Verkoop van uw woning in Oosterland door onze verkoopmakelaars
  • Aankoop van uw woning in Oosterland door onze aankoopmakelaars
  • Taxatie van uw woning in Oosterland door onze deskundige taxateurs
  • Verkoop van uw nieuwbouwproject in Oosterland door onze specialist op dat gebied

De makelaars van Bijdevaate Makelaardij zijn ingeschreven bij de Stichting Certificering voor VBO-Makelaars (SCVM)* en bovendien geregistreerd bij de Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed (VBO)**.

* Als een makelaar bij een van deze registers is ingeschreven, mag hij of zij zich officieel Register Makelaar Taxateur noemen, aangezien certificering bij deze registers verplicht is.

** Door onze inschrijving bij de VBO bent u als klant beschermd door onze bedrijfsverzekering.

Bijdevaate Makelaardij, uw makelaar in Oosterland

In de loop der jaren hebben we meer dan 50 jaar aan werkervaring opgebouwd in Oosterland en hebben we uitgebreide marktkennis opgedaan. We zijn uitgegroeid tot een ervaren makelaardij op de Zeeuwse markt en hebben een team van experts op verschillende gebieden.

Elke woning is uniek, daarom hechten wij veel waarde aan een persoonlijke aanpak. Ons team van professionals staat voor u klaar om deze persoonlijke benadering te realiseren. Van bekwame makelaars en taxateurs tot gedreven medewerkers op kantoor. Samen streven we naar het beste resultaat!

Heeft u plannen om uw woning in Oosterland te verkopen, een woning aan te kopen of te laten taxeren? Onze makelaars in Oosterland geven u graag advies.

Kies voor Bijdevaate Makelaardij

  • De moderne Zeeuwse makelaar
  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • Volledige ontzorging
  • Professionele woningpresentaties
  • Gecertificeerde taxateurs

Bent u nieuwsgierig naar de ervaringen van onze klanten met onze dienstverlening? Neem dan een kijkje op onze pagina met klantbeoordelingen.

Neem contact op met een makelaar in Oosterland

Wilt u geholpen worden door onze makelaar in Oosterland? U kunt contact met ons opnemen via info@bijdevaatemakelaardij.nl of u kunt bellen naar 0111 – 453400.