Contact
Contact

Bijdevaate Makelaardij

Grachtweg 23

4301 KJ Zierikzee

0111-453400

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur Zaterdag en avonden op afspraak

Grachtweg 23, Zierikzee

info@bijdevaatemakelaardij.nl

+31657692112

Whatsapp

+31657692112

Makelaar Renesse

Renesse is een gezellig toeristendorp waar in de zomer vele activiteiten te doen zijn. Bent u op zoek naar een makelaar in Renesse? Een van onze makelaars kan u ontzorgen bij de verkoop, aankoop of taxatie van uw woning. We hebben verschillende soorten makelaars in Renesse. Zo hebben we aankoopmakelaars in Renesse, welke u helpen bij het aankopen van een woning. Verkoopmakelaars in Renesse helpen u bij het verkopen van uw woning. Verhuurmakelaars in Renesse helpen en bemiddelen bij het verhuren van een woning, kamer of studio en taxateurs in Renesse stellen de marktwaarde van een woning vast.

Let op: niet elke makelaar is ook een taxateur. Een erkend taxateur moet geregistreerd staan bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Bijdevaate Makelaardij werkt uitsluitend met erkende taxateurs.

Makelaar kwaliteitsregister

Iedereen kan tegenwoordig makelaar worden, omdat sinds 2001 de titelbescherming van het beroep makelaar is afgeschaft. Om de kwaliteit te waarborgen zijn er een aantal registers actief: Stichting VastgoedCert en Stichting Certificering voor VBO-Makelaars (SCVM). Een makelaar mag zich officieel Register Makelaar Taxateur noemen bij inschrijving in één van deze registers. Onze makelaars in Renesse zijn ingeschreven bij SCVM.

Makelaars van Bijdevaate Makelaardij

Wij kunnen u van A tot Z ontzorgen bij de verkoop, aankoop of taxatie van uw woning door ons team van goed opgeleide en ervaren vakmensen. Ons team bestaat uit gecertificeerde en permanent opgeleide makelaars en taxateurs, marketingspecialisten vastgoedfotografen en assistent makelaars.

Wilt u uw woning in Zierikzee verkopen? Met ruim 50 jaar ervaring en goed opgeleide mensen hebben wij alles in huis om met een maatwerk strategie uw woning te verkopen met het beste resultaat. Bent u juist op zoek naar een woning in Zierikzee? Ook dan kunt u het beste bij onze makelaars in Zierikzee terecht. Wij zijn op de hoogte van de actuele verkoopprijzen en kunnen dan ook passend adviseren over de ‘beste prijs’. Bijdevaate Makelaardij heeft in de afgelopen 50 jaar een zeer groot netwerk opgebouwd. Ook voor een stille verkoop bent u dus bij ons aan het juiste adres.

Wilt u een (rijks)monument verkopen, aankopen of laten taxeren? Ook dit is een specialisatie van Bijdevaate Makelaardij. Zowel in ons actuele aanbod als in ons archief ontdekt u vele (rijks)monumenten.

Waarom Bijdevaate Makelaardij?

  • Veel marktkennis van Renesse
  • 50+ jaar ervaring
  • Gecertificeerde & permanent opgeleide makelaars
  • Veelzijdig team met diverse specialisaties
  • Groot netwerk

Voor ervaringen uit de eerste hand kunt u onze pagina met klantbeoordelingen bezoeken.

Kom in contact met een makelaar in Renesse

Wilt u graag weten wat Bijdevaate Makelaardij voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0111-453400 of te mailen naar info@bijdevaatemakelaardij.nl.