Contact
Contact

Bijdevaate Makelaardij

Grachtweg 23

4301 KJ Zierikzee

0111-453400

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur Zaterdag en avonden op afspraak

Grachtweg 23, Zierikzee

info@bijdevaatemakelaardij.nl

+31657692112

Whatsapp

+31657692112

Deze website, met al haar onderdelen, behoort toe aan Bijdevaate Makelaardij. Zonder schriftelijke toestemming van de eigenaar is het niet toegestaan de website, inclusief delen ervan, openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan.

Sommige (hyper)links op deze website leiden naar externe sites buiten het domein van Bijdevaate Makelaardij, die niet in ons bezit zijn. Het aanklikken van deze links betekent het verlaten van onze website. Wij dragen geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van externe websites.

Bijdevaate Makelaardij wijst alle aansprakelijkheid af voor directe of indirecte schade, op welke wijze dan ook ontstaan, als gevolg van het gebruik van informatie op de site (inclusief links naar derden) of door het niet beschikbaar zijn of niet naar behoren functioneren van de website.

Elk e-mailbericht en bijlage zijn strikt vertrouwelijk en uitsluitend bedoeld voor de geadresseerde(n). Als u niet de geadresseerde bent, verzoeken wij u het bericht en eventuele bijlagen naar de afzender terug te sturen, alle kopieën te verwijderen en te vernietigen. Bijdevaate Makelaardij aanvaardt geen aansprakelijkheid voor virussen in e-mailberichten en/of bijlagen. Bijdevaate Makelaardij kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gehouden voor of in verband met de gevolgen van onjuist, onvolledig en/of niet-tijdig verzenden en ontvangen van de inhoud van dit bericht.

Disclaimer: Bijdevaate Makelaardij heeft deze website zorgvuldig samengesteld. Wij staan echter niet in voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de informatie. Gebruikers dienen te beseffen dat de informatie regelmatig wordt bijgewerkt. De gebruiker is volledig verantwoordelijk voor handelen op basis van de informatie die beschikbaar is op of via de website.