Contact
Contact

Bijdevaate Makelaardij

Grachtweg 23

4301 KJ Zierikzee

0111-453400

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur Zaterdag en avonden op afspraak

Grachtweg 23, Zierikzee

info@bijdevaatemakelaardij.nl

+31657692112

Whatsapp

+31657692112

Zierikzee – Zierikzee, Noorderpolder | Estelle

Verkocht
€ 554.000,- tot € 554.000,-

Omschrijving

Nieuwbouw Noorderpolder in Zierikzee

Noorderlofts appartementen
De wijk Noorderpolder in Zierikzee is populair bij jong, oud, singles, stellen en gezinnen. Een dynamische wijk vol eigentijdse nieuwbouw en dus de meest moderne eigenschappen: energiezuinig, onderhoudsarm, comfortabel. Allemaal subtiel geïnspireerd op de Zweedse architectuur, dankzij het nabijgelegen door Zweden aan Schouwen-Duiveland geschonken ziekenhuis, na de watersnoodramp van 1953.

Appartementen zijn zeer gewild in Noorderpolder. De snelle verkoop van Sandström bewijst dat. Met Noorderlofts komt er nu ook een appartementengebouw voor een doelgroep die meer ruimte, luxe en comfort wenst. Deze exclusieve en stijlvolle ontwikkeling aan de waterrand van Noorderpolder telt (slechts) negen appartementen. Lofts, gezien de enorme leefruimte die de appartementen bieden. Concessies worden hier niet gedaan. Niet in ruimte, niet in kwaliteit, niet in veiligheid. Zo kunt u altijd meerdere gasten ontvangen, bieden de balkons meer dan voldoende buitenruimte en biedt de eigen parkeerkelder u via de lift praktische toegang tot uw appartement.

Nummer 3 is het laatste appartement wat nog beschikbaar is.
Het fraaie appartement is gelegen op het zuiden en is gesitueerd op de eerste woonlaag. Het appartement voorziet u in drie slaapkamers, een badkamer en een royale woonruimte met toegang tot het balkon. Het balkon heeft een ligging op het zuid-oosten en is maar liefst circa 20 m2 groot. De totale gebruiksoppervlakte bedraagt 124.9 m2. Tevens is er ook een berging (circa 7.7 m2 groot) met een parkeerplaats in de parkeerkelder bij dit appartement.

Alle informatie omtrent dit prachtige en luxe appartement lichten wij graag toe tijdens een vrijblijvend gesprek.

Bijdevaate Makelaardij

Informatie aanvragen