Contact
Contact

Bijdevaate Makelaardij

Grachtweg 23

4301 KJ Zierikzee

0111-453400

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur Zaterdag en avonden op afspraak

Grachtweg 23, Zierikzee

info@bijdevaatemakelaardij.nl

+31657692112

Whatsapp

+31657692112

Zierikzee – Zierikzee, Noorderpolder | Noorderlofts Leonore

€ 585.000,- tot € 695.000,-

Omschrijving

Exclusieve appartementen in Zierikzee!

Als een paviljoen staat Noorderlofts Leonore in het landschap. Statig. Imposant in alle proporties, de breedte, de diepte, de hoogte. Sterke lijnen benadrukken de riante oppervlaktes, royale balkons zorgen voor nog meer kwalitatieve leefruimte die direct bij de woonruimte wordt betrokken.

Doordachte architectuur waarborgt meer privacy. Negen appartementen, exclusief voor mensen die kwaliteit herkennen en kansen grijpen als ze zich voordoen.

Noorderpolder blijft ontwikkelen, bouwen aan dromen en woonwensen. Sinds de realisatie van de allereerste woningen en appartementen groeit Noorderpolder in kwaliteit en in woonbeleving. Noorderpolder is populair bij jong, oud, singles, stellen en gezinnen. Een dynamische wijk vol eigentijdse nieuwbouw en dus de meest moderne eigenschappen: energiezuinig, onderhoudsarm, comfortabel.

Noorderlofts Leonore benadrukt het succes van Noorderpolder. Een tussentijdse finale waarmee de wijk nog meer allure krijgt.

Appartementen zijn hier niet kleiner dan 120 m2. Balkons zijn er ruim 18 m2. Niet minder dan drie slaapkamers telt uw appartement. Veel meer dan u verwacht. Noem uw appartement daarom gerust ‘uw loft’. Uw Noorderloft. Maak uw keuze uit drie woonlagen met elk drie Noorderlofts.

Bijdevaate Makelaardij

Informatie aanvragen