Contact
Contact

Bijdevaate Makelaardij

Grachtweg 23

4301 KJ Zierikzee

0111-453400

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur Zaterdag en avonden op afspraak

Grachtweg 23, Zierikzee

info@bijdevaatemakelaardij.nl

+31657692112

Whatsapp

+31657692112

Zierikzee – Zierikzee, Noorderpolder | Noorderlofts Leonore

€ 565.000,- tot € 690.000,-

Omschrijving

Exclusieve appartementen in Zierikzee!

Als een paviljoen staat Noorderlofts Leonore in het landschap. Statig. Imposant in alle proporties, de breedte, de diepte, de hoogte. Sterke lijnen benadrukken de riante oppervlaktes, royale balkons zorgen voor nog meer kwalitatieve leefruimte die direct bij de woonruimte wordt betrokken.
Doordachte architectuur waarborgt meer privacy. Negen appartementen, exclusief voor mensen die kwaliteit herkennen en kansen grijpen als ze zich voordoen.

Noorderpolder blijft ontwikkelen, bouwen aan dromen en woonwensen. Sinds de realisatie van de allereerste woningen en appartementen groeit Noorderpolder in kwaliteit en in woonbeleving. Noorderpolder is populair bij jong, oud, singles, stellen en gezinnen. Een dynamische wijk vol eigentijdse nieuwbouw en dus de meest moderne eigenschappen: energiezuinig, onderhoudsarm, comfortabel.

Noorderlofts Leonore benadrukt het succes van Noorderpolder. Een tussentijdse finale waarmee de wijk nog meer allure krijgt. Er worden slechts negen appartementen gebouwd. Dat vraagt om snel en doortastend handelen.

Interesse? Maak uw interesse kenbaar!
Schrijf u nu in op de website natuurlijknoorderpolder.nl en geef uw voorkeuren aan. Zo blijft u als direct op de hoogte van de ontwikkelingen.
Ook kunt u contact opnemen met één van onze makelaars, die u graag van verdere informatie voorzien.

Bijdevaate Makelaardij

Informatie aanvragen

Type A

Er zijn helaas geen bouwnummers gevonden.

Type B

Er zijn helaas geen bouwnummers gevonden.

Type C

Er zijn helaas geen bouwnummers gevonden.